2014. szeptember 7., vasárnap

Beszámoló a kecskeméti szakítás versenyről



Tegnap, szeptember hatodikán tartották Kecskeméten a harmadik szakítás versenyt a Kettlebell Kecskemét rendezésében. A Thor Gymből öt versenyző indult a megmérettetésen, remek alkalom volt ez kipróbálni az elmúlt hónapok felkészülésének eredményét.
Némi keringés után találtuk meg a sportcsarnokot, ahol az esemény zajlott (segített volna egy kis felirat valahol, hogy itt a verseny:)), ahol már javában gyülekeztek a versenyzők, akik között nem csak magyarok voltak, a belovári girjasport csapat is képviseltette magát néhány sportolóval. 
Némi riadalommal láttuk, hogy két platform áll rendelkezésre a közel 50 versenyzőre, de a szervezés nagyon gördülékeny volt, minden versenyző előre tudta, hogy mikor következik, és a teljes verseny fennakadás nélkül zajlott le. Mindemellett egy képernyőn folyamatosan követhettük a már lezajlott kísérletek eredményeit kategóriák szerint lebontva - ez kiváló megoldás. Számomra az egyetlen negatívum a túl hangos zene volt, de ez csupán apró kellemetlenséget jelentett.

Réka akcióban

A verseny nagyon jó hangulatban zajlott, mindenki szívvel-lélekkel végezte a maga szettjét. Láttunk egészen kiváló technikát, és kezdőket is, de mindenki beleadott mindent, és kihozta magából a maximumot. Akik nem először mérettették meg magukat, általában javítottak korábbi eredményeiket, és nagyon szép technikai fejlődés is megfigyelhető volt. 

Bence és a 24-es golyó

Összességében kellemes élmény volt, jól éreztük magunkat, és versenyzőink nagyon szép szetteket mutattak be; külön öröm Nagy Réka és Tóth Bence ezüstérme egy remek, erős mezőnyben. 
Legközelebb is ott leszünk :)

Csapatunk a verseny előtt...

...és - kissé megfogyatkozva - utána.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése