2014. július 22., kedd

Verseny a szomszédban!

Szeptember 27-én Horvátországban, a Zágráb melletti Belovárban kerül sor egy nyílt girjasport bajnokságra OPEN CROATIA CUP & 4th BJELOVAR OPEN 2014 néven. Ez nagyszerű lehetőség a magyar girjevikek számára, hogy kipróbálják magukat egy nemzetközi versenyen, hiszen hozzánk viszonylag közeli, repülés nélkül elérhető helyen kerül sor a rendezvényre. 
A regisztráció reggel 8 órakor kezdődik, maga a verseny pedig 10 órakor, és elvileg délután 6-kor ér véget, ami után 7-kor eredményhirdetés és átadó ceremónia lesz. 
A versenyre szeptember 20-áig lehet jelentkezni egy egyelőre látszólag nem működő honlapon, remélhetőleg ez nem sokára feléled. 
A Nyílt Horvát Kupán való indulás nagyobb felkészültséget igényel, mivel itt a férfiak 24-es, a hölgyek 16-os girjával indulhatnak kizárólag. A Belovár nyílt versenyen nagyobb a választék: férfiaknak 16-24-32, hölgyeknek 12-16-24 a választék. 
A kevés versenyzőt tartalmazó kategóriákat megelőzendő, ha egy kategóriában egy vagy két versenyző indul, akkor hozzácsapják őket a következő súlykategóriához.
Az esemény facebook oldala itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése